Copyright© ELTIN ENERGY SRL

 

 

Servicii de depanare, intretinere a instalatiior electrice, electronice de automatizari industriale si rezidentiale

SCADA (Supervisory Control And Data Acquisition), respectiv Monitorizare, Control si Achizitii de Date reprezinta o tendinta actuala in domeniul automatizarilor industriale, datorita economiilor si performantelor realizate.

 

 

ELTIN Energy a elaborat o strategie a modului de utilizare a resurselor pentru a atinge obiectivele stabilite pe baza politicii in vederea asigurarii condițiilor necesare de furnizare a unor servicii de calitate, care să conducă la satisfactia cerintelor clientilor cat si la cresterea cifrei de afaceri.

Astfel, se au in vedere urmatoarele:

1. Achizitionarea echipamentelor care sunt potrivite pentru proiectul respectiv, de obicei in functie de cele cerute de client. ELTIN Energy ofera servicii de montare a echipamentelor in dulapuri de SCADA sau conform cu proiectele clientului.

2. Impartirea sarcinilor in functie de disponibilitatea si experienta angajatilor. Daca este un proiect cu o complexitate mai mare, sunt alesi angajati cu mai multa experienta, insa daca acestia sunt implicati in alte proiecte sau nu mai exista personal disponibil, se angajeaza personal de lucru pentru perioada determinata de timp.

3. Parametrizarea sau configurarea echipamentelor la sediul firmei. Testarea si punerea in functiune dupa configurarea echipamentelor. De obicei se pun in functiune de fata cu clientul si se aproba conform cu cerintele clientului final.

Inapoi

ELTIN ENERGY